Yuki chi 1 Опубликовано 5 апреля, 2023 Поделиться Опубликовано 5 апреля, 2023 Якщо ви читали автора Andur, ви зрозумієте про що я. Він писав такі новели як: "пока не сьіграл в ящик", "Кой", "история о Б.О.Г.Е" і т.д. Суть в тому що кожна його книга перш за все написана якісно, кожен герой достатньо розкритий як особистість. Сюжет завжди інтригує. Також основна фішка в його новелах, що в всі його книги пов'язані одними й тими ж героями, але перевтіленеми в інші тіла (інколи іншого полу), а інші всесвіти від фентезі, до фантастики та й загалом різних епох розвитку цивілізації. Головний герой не слухає кожного старця, а шукає свій шлях розвитку. Іноді використовуючи не моральні та жорстокі шляхи отримання сили. І до того силу, він отримує по вагомим причинам. А не: -Я грав все життя за компуктєром, і мене всі зневажали, але тепер коли я здох, і переродився в іншому світі я всім покажу який я класний! Так от я шукаю щось схоже, хоча б віддалено. Головне щоб це було щось НЕ китайське, де бійка це удар кулак в кулак, або банально тупі діалоги які я просто не витримую. В принципі це основні критерії по яким я шукаю що мені почитати. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.